Autolamp Repareren

Lamp ervoor erna

Is uw koplamp kapot gegaan en wilt u deze laten repareren? Waarom doet u dat niet gewoon zelf? Het kan u gemakkelijk tientallen euro’s besparen, aangezien u geen nieuwe lichtunit voor honderden euro’s hoeft te laten plaatsen. U kunt uw licht in 3 handige stappen repareren, om daar vervolgens weer optimaal gebruik van te maken.

U heeft geen technische kennis nodig om uw autolamp te repareren. Het is zelfs niet eens nodig om de behuizing van de lamp af te halen, waardoor de lichtunit kan blijven zitten waar deze zit. De kleuren van de reparatie strips zijn hetzelfde als die van uw huidige lichtunit, waardoor u kiest voor een optimaal herstel. De speciale lijm is bovendien weerbestendig, zodat u optimaal plezier heeft van uw autolamp reparatie.

Repareer uw licht in 3 eenvoudige stappen

orange

oranje €9.95

red

rood €9.95

wit

wit €9.95

Autolamp transparant

transparant €9.95

Autolamp rood groot

rood XL €12.95

Lampen Multi Pack

Multi Pack €11.95

Stap 1

Verwijder alle losse en gebroken stukken rond het beschadigde gebied. Maak de lichtunit vervolgens volledig schoon met een droge doek of keukenpapier.
Stap 2
Houd het losse paneel (dat u heeft gekocht) voor de beschadiging. Nu kunt u het losse paneel op maat knippen. Zorg rondom voor een overlap van minimaal 1 centimeter. Mocht het aan één of meerdere kanten niet goed passen, maak het paneel dan op maat.
Stap 3
Druk het paneel rondom stevig aan zodat het goed hecht. Doe dit met gevoel, om beschadigingen te voorkomen.

Bestel autolamp reparatie set ORANJE
Bestel autolamp reparatie set ROOD
Bestel autolamp reparatie set ROOD XL
Bestel autolamp reparatie set WIT
Bestel autolamp reparatie set TRANSPARANT
Bestel autolamp reparatie set MULTI PACK: oranje, rood en wit